Behandling/Symptomer

Behandling og Symptomer

Her finder du en oversigt over nogle af de symptomer og lidelser vi kan tilbyde behandling for. Derudover finder du en beskrivelse af de forskellige former for billeddiagnostik, vi gør brug af. Du kan også læse mere om de forskellige behandlingsformer, der benyttes her på klinikken.


 

symptomer1

Symptomer
Den hyppigste grund til at patienter henvender sig til os er smerter i rygsøjlen (især i nakke og lænd), hvilke kan opstå på baggrund af alt lige fra ømme muskler til alvorlige skader som f.eks. en diskusprolaps. Generelt behandler kiropraktorer gener som er relateret til kroppens muskler og led, så lokale smerter i f.eks. arme eller ben kan altså også være en grund til at søge kiropraktor. Vi behandler alle aldersgrupper og har en kiropraktor, der er specielt dygtig til spædbørn og børn.

Du kan læse mere om forskellige symptomer her.

Diagnose ultralyd

Diagnose
Kiropraktoren stiller en diagnose på baggrund af din sygehistorie samt en funktionsundersøgelse af led, sener og muskler. Derudover har vi på klinikken adgang til forskellige former for moderne billeddiagnostik, som kiropraktoren i visse tilfælde vil gøre brug af. Du kan læse mere om der forskellige former for billeddiagnostik her:

behandling1

Behandling
Vi arbejder tværfagligt, hvilket vil sige, at vi tilbyder en række supplerende behandlingsformer udover kiropraktikken. Behandlingsforløbet er afhængig af den individuelle patient. Læs mere om de forskellige behandlingsformer herunder: