Priser

Priser og tilskud


Første gang du er her vil du altid skulle betale et undersøgelseshonorar, som er afhængigt af omfanget af undersøgelsen. Prisen på behandling varierer afhængig af hvad vi hjælper dig med. Priserne på undersøgelse og behandling er bestemt af den offentlige sygesikring.

Ydelse Pris Tilskud*
Førstegangsundersøgelse og behandling kr. 639 kr.  212
Tilbagefald inden for 1 år kr. 334 - 462 kr. 106  - 142
Opfølgende behandling kr. 208-512 kr. 70 - 177
Røntgenundersøgelse kr. 450 kr. 162
Ultralydsundersøgelse kr. 430 kr. 156

*Er du medlem af Sygesikringen Danmark, kan du få yderligere tilskud. Tilskudets størrelse afhænger af ydelsen og fremgår af tabellen.


Sygesikringstilskud
Klinikken har overenskomst med den offentlige sygesikring. Sygesikringen yder tilskud til et ubegrænset antal behandlinger. Sygesikringstilskuddets størrelse er ens for alle patienter med det gule sygesikringsbevis.

Patienter med diskusprolaps eller særlige behov for forebyggende ydelser kan få supplerende tilskud. Du kan finde den komplette liste over priser fra sygesikringen her.


Sundhedsforsikringer og virksomhedsordninger
En lang række sundhedsforsikringer og arbejdsgiverbetalte ordninger dækker behandlingen helt eller delvist. Start altid med at kontakte dit forsikringselskab eller sundhedsudbyder og hør hvordan du er dækket og får adgang til behandling her.


Helbredskort/medicinkort
Personer med medicinkort eller helbredskort får dækket udgifter til hos kiropraktor svarende til den procentsats som står på medicinkortet.